23.4.2014

Tenttiakvaario rakentuu

Tampereen yliopiston normaalikoulun koulukirjastoon suunniteltu tenttiakvaario erityisesti sähköisten kokeiden tekemistä varten odottaa valvontakameralaitteistoa ja päätelaitteita

Tenttiakvaarion suunnittelu alkoi syksyllä 2013 tutustumiskäynnillä Tampereen yliopiston tenttiakvaarioon, jossa myös yksi lukion uskonnon ryhmä teki kurssikokeensa sähköisesti. Tämän jälkeen aloitettiin valmistelutyöt normaalikoulun koulukirjaston kokoelmien siirron, kirjaston ja tenttiakvaarion väliseinän rakentamisen ja tilan vaatimien sähkötöiden osalta. Ennen tenttiakvaarion päätelaitteiden saapumista lukiolaiset voivat tehdä tilassa sähköisiä kokeita iPadeillaan esim. Edmodo-sovelluksella, jota on muutenkin käytetty sähköisten kurssikokeiden tekoon ja arviointiin mm. saksan, englannin ja äidinkielen kursseilla. 

Tenttiakvaariota hyödynnetään myös Digabi-käyttöjärjestelmän tai muiden ylioppilaskirjoitusten sähköistymiseen liittyvien sähköisten koejärjestelmien testaamiseen.
Tilan on tarkoitus toimia ajanvarausperiaatteella, jolloin opiskelija voi käydä tekemässä kokeen tenttiakvaariossa varaamanaan aikana.
  
                               


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti